Ποιοί είμαστε

Ποια είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ


Βάζουμε την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή μας ακόμη και στις πιο μικρές πράξεις μας, για να δώσουμε πνοή στα δημιουργήματά μας.

Πόσο μάλλον όταν ο χώρος τον οποίο πραγματευόμαστε είναι χώρος δημιουργίας, έμπνευσης, θαλπωρής που φιλοξενεί μοναδικές οικογενειακές στιγμές.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η δημιουργία ιδανικών χώρων με άριστη λειτουργικότητα, εργονομία, καινοτομία και όλα αυτά με μια εξαιρετική ποιότητα κατασκευής προϊόντων και εξυπηρέτησης του πελάτη.

Η Ιστορία μας

Δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο για έναν δημιουργικό ανθρώπινο νου.

Πηγαίνοντας πίσω στην δεκαετία του 1970 θα βρούμε κάποια ανήσυχα και δημιουργικά μυαλά που διαχώρισαν το έπιπλο Κουζίνας – Ντουλάπας από τις υπόλοιπες ξυλουργικές εργασίες, καθιστώντας το ένα ξεχωριστό και αυτόνομο αντικείμενο. Είναι εκείνοι που έφεραν το έπιπλο κουζίνας στην Ελλάδα με τη σημερινή του μορφή.

Σήμερα εμείς, η δεύτερη γενιά, συνεχίζουμε το έργο αυτών των πρωτοπόρων δίνοντας μια καινοτόμα κατεύθυνση, στην ήδη καταξιωμένη και επιτυχημένη πορεία της οικογένειάς μας, που μετράει πλέον πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και γνώσης.

Αξιοποιώντας στο έπακρο αυτούς τους πόρους αλλά και τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας παρέχουμε κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Ανάμεσα σε αυτές τις υπηρεσίες περιλαμβάνεται και η άριστη απεικόνιση, με εξελιγμένα μέσα σχεδίασης, του χώρου σας, και απεικόνιση προϊόντων που όχι απλά θα μοιάζουν με αυτά που τελικά θα παραλάβετε, αλλά θα είναι ακριβώς ίδια.

Στόχος λοιπόν της Δημιουργίας είναι να μπορεί να ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών της με απώτερο σκοπό ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει, αλλά και θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η δημιουργικότητα είναι αστείρευτη, είναι ο οδηγός που σε συνδυασμό με τη θέληση δημιουργεί πραγματικότητες.

Πραγματικότητες που ξεκινούν από το νου του δημιουργού και παίρνουν μορφή στην οθόνη ενός υπολογιστή για να υλοποιηθούν στο χώρο σας.

Πραγματικότητες που οι δικοί σας άνθρωποι της Δημιουργίας, η Μαρίνα Νικολιδάκη και οι έμπειροι συνεργάτες της, θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε στο χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κοινωνική Ευθύνη

Ακολουθώντας τα διεθνή στάνταρ, η εταιρεία μας συνεργάζεται με κατασκευαστές που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο οικολογικό αποτύπωμα.

Για αυτό από την πρώτη μέχρι και την τελευταία διαδικασία δημιουργίας και τοποθέτησης των επίπλων στο χώρο σας, στοχεύουμε στη μείωση του συνολικού αποτυπώματος της εταιρείας μας στο περιβάλλον.

Γιατί Δημιουργία

Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που κάνουν στις επιχειρήσεις είναι «γιατί;»

Μα η κάθε εταιρία θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι έχει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία που θα καθιστούσαν την συνεργασία μαζί της την ιδανική κίνηση για τον πελάτη.

Και είναι πραγματικά συνεχής η προσπάθεια όλων των επαγγελματιών του χώρου να βελτιώσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Ποιος λοιπόν θα μπορούσε να πει ότι η τάδε ή η δείνα εταιρία κατέχει τα πρωτεία σε όλους τους πραγματικά σημαντικούς τομείς των δραστηριοτήτων της?

Μόνο ένας μπορεί να δώσει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα και για αυτό το επιχείρημά μας είναι ακριβώς αυτό. Δεν σας ζητάμε να πιστέψετε ότι είμαστε οι καλύτεροι ή οι πιο ποιοτικοί ή οι πιο εξυπηρετικοί ή οι πιο οικονομικοί στην πρότασή μας. Αυτό που ζητάμε από εσάς, είναι μόνο να μας χαρίσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας.

Εσείς είστε αυτοί που θα αποφασίσετε αν αυτή η θυσία τελικά άξιζε τον κόπο και τον χρόνο… Εμείς στην δημιουργία απλά θα σας παραθέσουμε τις σκέψεις μας και εσείς θα κρίνετε αν πρέπει να προχωρήσετε μαζί μας. Δώστε μας λοιπόν την ευκαιρία να Δημιουργήσουμε και να Προτείνουμε για εσάς…

ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Αγαπητοί φίλοι της Δημιουργίας.
Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για καλύτερη επικοινωνία μαζί σας αλλά και για λόγους προώθησης των προϊόντων μας, η εταιρία μας μειώνει τις τιμές της κατά 15% από τις υπάρχουσες.
Η προσφορά λήγει σε:
Η έκπτωση αφορά τους φίλους της Δημιουργίας, που θα συμπληρώσουν τη φόρμα “Προσφοράς” και αποστέλλεται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υπάρχουν στο site. Η έκπτωση θα ισχύει για τις πρώτες 100 μέρες που η εταιρία μας παρουσιάζεται στο Internet και γίνεται για λόγους γνωριμίας με τους φίλους μας και για να τους δώσουμε την δυνατότητα να αποκτήσουν Έπιπλα κουζίνας και ντουλάπας σε εξαιρετική ποιότητα και πολύ λογικές τιμές.
Συμπληρώστε τώρα την Φόρμα!
close-link

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ
την
ΕΚΠΤΩΣΗ

15%

για τις 100 πρώτες ημέρες λειτουργίας του ιστοτοτόπου μας
ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
close-link
Send this to a friend