Ανακαίνιση κουζίνας σε διαμέρισμα στον Αγ.Δημήτριο Αττικής

Κουζίνα ενιαίου χώρου που η πρόσβαση στο υπόλοιπο σπίτι γίνεται μα διέλευση μέσα από την κουζίνα.

Εδώ έπρεπε να υπάρξει μια δημιουργία που θα έδινε την δυνατότητα να θεωρείται η σύνθεση ενιαία, αλλά που να έδινε και την αίσθηση της ελευθερίας των κινήσεων και της διέλευσης μέσα από την κουζίνα.

Ήταν ένας ιδιαίτερος χώρος που έδωσε έμπνευση στους ανθρώπους της Δημιουργίας να υλοποιήσουν μια διαφορετική πραγματικότητα που θα γοήτευε και θα περιλάμβανε στοιχεία εργονομίας, αισθητικής, ελευθερίας κινήσεων πρακτικότητας και ζεστασιάς.

Όπερ και εγένετο. Ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για αυτή την διαδρομή από την φαντασία στην πραγματικότητα.  

ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Αγαπητοί φίλοι της Δημιουργίας.
Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για καλύτερη επικοινωνία μαζί σας αλλά και για λόγους προώθησης των προϊόντων μας, η εταιρία μας μειώνει τις τιμές της κατά 15% από τις υπάρχουσες.
Η προσφορά λήγει σε:
Η έκπτωση αφορά τους φίλους της Δημιουργίας, που θα συμπληρώσουν τη φόρμα “Προσφοράς” και αποστέλλεται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υπάρχουν στο site. Η έκπτωση θα ισχύει για τις πρώτες 100 μέρες που η εταιρία μας παρουσιάζεται στο Internet και γίνεται για λόγους γνωριμίας με τους φίλους μας και για να τους δώσουμε την δυνατότητα να αποκτήσουν Έπιπλα κουζίνας και ντουλάπας σε εξαιρετική ποιότητα και πολύ λογικές τιμές.
Συμπληρώστε τώρα την Φόρμα!
close-link

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ
την
ΕΚΠΤΩΣΗ

15%

για τις 100 πρώτες ημέρες λειτουργίας του ιστοτοτόπου μας
ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
close-link
Send this to a friend